Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #6

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de eerste twee seizoenen van de serie Masters of Sex.

Love/Hate – vijf seizoenen

De dramaserie Love/Hate is nu beschikbaar op Netflix, waar je de eerste vijf seizoenen kunt bekijken. Aan het zesde seizoen wordt momenteel gewerkt. In Love/Hate maken met kennis met een aantal gangsters uit de onderwereld van Dublin. Het verhaal focust zich met name op de rivaliteit tussen verschillende bendes en wat dat voor psychologisch effect heeft op één van de hoofdpersonages, genaamd Darren. Pas echter wel op: de serie heeft wat kritiek te verduren gekregen, omdat het bepaalde scenes heel grof in beeld brengt.

Er is helaas geen goede trailer beschikbaar voor het eerste seizoen. 

Sleepy Hollow – één seizoen

De naam Sleepy Hollow ken je ongetwijfeld van een film van een aantal jaar geleden, maar het idee achter die film past ook prima in serievorm. Sleepy Hollow is een serie over duister magie, meerdere dimensies, tijdreizigers en doodgewone agenten die te maken krijgen met allerlei bijgelovige en bovennatuurlijke verschijnselen – het is af en toe een beetje nodeloos ingewikkeld, maar gelukkig weer de serie zich constant te herpakken, waardoor je toch door wil blijven kijken. Want er zitten natuurlijk ook de nodige twists in het verhaal.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp – één seizoen

Vanaf vandaag staat ook de achtdelige miniserie Wet Hot American Summer: First Day of Camp op de videostreamingdienst Netflix, die als prequel dient voor de gelijknamige film (zonder de subtitel, uiteraard). Dezelfde cast als in de film is present en ze doen allemaal mee met een inside joke; toen de film destijds werd gemaakt, waren de acteurs in feite al tien jaar te oud voor de rollen die ze speelden. In deze prequel spelen ze nog jongere versies van die rollen, tien jaar nadat ze in feite al tien jaar te oud waren – en dat straalt er van af.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.