Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #5

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de eerste twee seizoenen van de serie Masters of Sex.

Masters of Sex (twee seizoenen)

Masters of Sex speelt zich af in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw en vertelt het verhaal van Dr. William Masters en Virginia Johnson. De serie is gebaseerd op de biografie van van Thomas Maier en sommige situaties in de serie zijn dan ook gebaseerd op waargebeurde feiten. Gelukkig is het geen gortdroge serie, omdat de makers er genoeg kleurrijke personages hebben bijverzonnen en de verhalen ook andere richtingen laten opgaan dan de schrijver daadwerkelijk geportretteerd heeft. Eén van de beste televisieseries van 2013.

Taken 2

Vier jaar nadat de actie-thriller Taken uitkwam, wordt het nieuwe deel in de Taken-trilogie uitgebracht: Taken 2 – met in de hoofdrollen onder andere Liam Neeson en Maggie Grace. In Taken 2 zijn de rollen omgedraaid: daar waar we in het eerste deel nog zagen dat de dochter van Neeson werd ontvoerd, is het nu Neeson zelf die aan een loden pijp wordt vastgemaakt en helemaal alleen wordt achtergelaten in een kelder. Taken 2 is niet zo’n spektakel als het eerste deel, maar biedt grotendeels wel meer van hetzelfde dat deel één goed maakte.

Dredd

Dredd is een science-fiction-actiefilm uit 2012 waarin we kennismaken met een bruut comic-personage, genaamd Dredd. Deze wetshandhaver heeft de kracht van de judge, jury en executioner gekregen, in een enorme stad waar de leefomstandigheden slecht zijn, genaamd Mega-City One, gelegen in een post-apocalyptisch landschap. Samen met Judge Anderson moet Judge Dredd ervoor zorgen dat de maffiabaas Ma-Ma ten orde gaat, die zich schuilhoudt in een flat van tweehonderd verdieping. Een film vol brute en harde actie en spektakel.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.