Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #4

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Ray Donovan.

Ray Donovan (twee seizoenen)

In de spannende serie Ray Donovan maken we kennis met de fixer Ray Donovan, die in staat is allerlei problemen te laten verdwijnen voor de rijken en de beroemdheden in Los Angeles. Maar de problemen die zijn veroorzaakt door zijn eigen familie, vergen veel meer energie om op te lossen. De trouwe kijkers van deze serie vinden de acteerprestaties van Liev Schreiber ontzettend geloofwaardig en dat heeft ook alles te maken met de situaties en de locaties waar de serie om draait – de schrijvers van de serie hebben dus goed werk afgeleverd.

Anger Management

In de film Anger Management uit 2003, zien we Dave Buznik, gespeeld door Adam Sandler, door het lint gaan in een vliegtuig. Daardoor moet Dave langsgaan bij een anger management-specialist, Buddy Rydell, gespeeld door Jack Nicholson. De twist is in de film is dat de therapeut zelf behoorlijk onvoorspelbaar en psychopathisch is. Dat zorgt voor situaties waarin Dave uiteindelijk de klos is en af wil van Buddy, terwijl Buddy mogelijk de enige in het leven van Dave is die zijn meest prominente probleem kan oplossen…

BoJack Horseman – seizoen 2

BoJack is er in dit seizoen in geslaagd zijn carrière uit de goot te halen, aangezien hij een mooie hoofdrol heeft gekregen in een droomproject, maar hij heeft onderweg wel een paar schepen moeten verbranden om dit doel te bereiken. Hij probeert nu zijn onverwachte carrièreboost om te zetten in een betekenisvol platform voor blijvende, persoonlijke verbeteringen en als we de bovenstaande trailer mogen geloven, dan kost hem dat wat meer dan een dagelijkse smoothie en elke dag een rondje hardlopen door de wijk – check de video maar.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.