Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #2

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd aan het Nederlandse assortiment. Deze week o.a. een dramaserie.

Dancing on the Edge

Dancing on the Edge is een vijfdelige Britse dramaserie uit 2013 over een zwarte jazzband uit de jaren dertig in Londen. Al heel snel in de serie zien we dat de zaken goed gaan. De jazzband mag optreden in het Imperial Hotel, waar blijkt dat de mensen hun muziek kunnen waarderen. Vervolgens vragen talloze aristocraten de band of ze willen optreden op feestjes en partijen en het duurt ook niet lang voordat ze in allerlei kranten en tijdschriften staan. Totdat het noodlot toeslaat en een lawine aan ellende veroorzaakt voor de bandleden.

An Honest Liar

An Honest Liar is een documentairefilm over goochelaar James ‘The Amazing’ Randi. In de film zien we hoe Randi allerlei wetenschappers, religieuze mensen met zogenaamde heelende krachten en andere religie-aanhangers met kwade plannen ontmaskert. Ondertussen zien we dat Randi op 81-jarige leeftijd uit de kast komt en maken we van dichtbij mee hoe hij zelf mensen in het ootje neemt door fictieve personages en neppe wetenschap de wereld in de helpen. Maar een schokkende gebeurtenis gooit het leven van Randi compleet om…

The Best Man Holiday

Hoewel deze film niet torenhoge cijfers heeft binnengehaald, bevat hij toch een aantal mooie momenten waarbij je even zult slikken of juist schatert van het lachen. In The Best Man Holiday zien we een vriendengroep vijftien jaar later nog een keer met z’n allen afspreken tijdens de kerstdagen en dat roept een hoop oude herinneringen op. Herinneringen die heel pijnlijk, lachwekkend en soms ook een beetje droevig kunnen zijn. Maar wat deze film vooral goed doet is balanceren tussen komedie en drama en dat houdt de boel interessant.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.