Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cloud II Pink-gameheadset brengt surround sound naar je oren

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2015, 15:10 CategorieAccessoires

HyperX, onderdeel van Kingston Technology Company, heeft de Cloud II Pink-gameheadset gepresenteerd die nu te koop is in Nederland. De Cloud II Pink is een nieuwe editie van een bestaande headsetserie en kost ongeveer honderd euro.

Cloud II Pink – 7.1 surround sound gameheadset

Het merk HyperX, dat onderdeel is van geheugenkaartmaker Kingston, heeft de Cloud II Pink uitgebracht: een gameheadset waarmee het bedrijf mogelijk een nieuwe doelgroep mee kan aanboren. De hoofdtelefoon is ontworpen door Zweedse designers, die hun liefde voor wit ook in dit design hebben doorgetrokken. Hoewel de Cloud II Pink op technisch gebied serious business is, moeten die roze kleuren de headset een speels karakter meegeven. De headset beschikt over 7.1 virtueel surround sound.

Die techniek zorgt ervoor dat er zeven positionele luidsprekers worden nagebootst, wat voor een indrukwekkend geluid zou moeten zorgen. De foam oorkussens zouden alle achtergrondgeluiden om je heen verdringen, terwijl de microfoon eventuele ruis en echo’s onderdrukt. Daardoor zou je de gameheadset ook kunnen gebruiken voor digitale telefoon- of videogesprekken, via programma’s zoals Skype. Je kunt de headset gebruiken op pc en Mac, smartphone en tablet en natuurlijk PlayStation 4 en Xbox One en kunt de mic ook loskoppelen.

Wil je de Cloud II Pink – of in de kleuren Zwart of Gun Metal – gebruiken op je Xbox One, dan dien je daarvoor een nieuwe controller te kopen. De gameheadset wordt geleverd met een 3.5mm jack en alleen die nieuwe controllers hebben die aansluiting. Op de controller van de PlayStation 4 zit al een standaard 3,5mm-aansluiting, dus daar kun je al de headset naar keuze gebruiken. De Cloud II Pink is nu verkrijgbaar in Nederland en kost ongeveer honderd euro. De andere kleuren gaan voor dezelfde prijs de winkel uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.