Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Check de eerste trailer van de Netflix Original Narcos

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2015, 9:30 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht van de aanstaande nieuwe Netflix Original-serie Narcos, die eind augustus te bekijken is via de videostreamingdienst. Narcos is een crime drama geïnspireerd door een waargebeurd verhaal en gaat over het Medellin-drugskartel.

Narcos: een waargebeurd crime drama op Netflix

Het duurt nog ongeveer een maand voordat Netflix een nieuwe Netflix Original-serie lanceert, eentje over één van de grootste en meest gevaarlijke drugsbazen aller tijden. In de eerste trailer, die je hieronder kunt bekijken, zien we Pablo Escobar, gespeeld door Wagner Moura, op het toppunt van zijn carrière en leiderschap bij het beruchte Medellín-kartel. En voor de oplettende kijker: ja, dat is ook flink wat mode uit de jaren tachtig, aangezien dit waargebeurde crime drama zich in dat decennium gaat afspelen.

Fans van de HBO-serie Game of Thrones hebben ook wat om naar uit te kijken. In Narcos zien we ook de acteur Pedro Pascal, die in deze Netflix Original de rol van Javier Peña op zich neemt. In Game of Thrones speelt Pascal Oberyn Martel. In Narcus zal de acteur als Peña er voor zorgen dat drugsbaas Escobar wordt ingerekend, aangezien hij bij de DEA (Drug Enforcement Administration) werkt. De drugsbaas is in zijn carrière verantwoordelijk voor veel slechte dingen, waardoor hij de bijnaam King of Cocaine heeft gekregen.

De serie wordt gemaakt door executive producer José Padilha (Elite Squad, RoboCop) en heeft acteurs als Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), en Boyd Holbrook (Gone Girl) in dienst. Daarnaast hebben Juan Pablo Raba, Joanna Christie (Once), Stephanie Sigman (later dit jaar te zien in Spectre), Manolo Cardona (Covert Affairs), André Mattos (Elite Squad), Luis Guzman (Boogie Nights) en Ana de la Reguera (Eastbound & Down, Nacho Libre) ook allemaal een rol in de serie gekregen. In augustus gaat de serie in première.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.