Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Check de eerste trailer van BoJack Horseman S2

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2015, 10:26 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste trailer van het tweede seizoen van BoJack Horseman vrijgegeven en die kun je bekijken na de klik. BoJack Horseman gaat over een paard dat vroeger acteur was en nu terecht gekomen is in een levensstijl die alles behalve opbouwend is.

BoJack Horseman S2 komt deze maand uit op Netflix

Netflix heeft eerder al aangekondigd dat het tweede seizoen van BoJack Horseman op 17 juli 2015, over iets meer dan twee weken, van start gaat op de videostreamingdienst en vandaag lanceert het bedrijf de eerste trailer voor de nieuwe afleveringen. Dit nieuwe seizoen brengt de populaire personage uit het eerste seizoen terug, dus we krijgen de vertrouwde gezichten in de vorm van antropomorfische dieren en hun verknipte vrienden in nieuwe avonturen te zien. Will Arnett keert terug als de ster van de show, namelijk BoJack Horseman.

BoJack is er in dit seizoen in geslaagd zijn carrière uit de goot te halen, aangezien hij een mooie hoofdrol heeft gekregen in een droomproject, maar hij heeft onderweg wel een paar schepen moeten verbranden om dit doel te bereiken. Hij probeert nu zijn onverwachte carrièreboost om te zetten in een betekenisvol platform voor blijvende, persoonlijke verbeteringen en als we de bovenstaande trailer mogen geloven, dan kost hem dat wat meer dan een dagelijkse smoothie en elke dag een rondje hardlopen door de wijk – check de video maar.

Vorig jaar keerde Bojack Horseman terug naar de televisie dankzij Netflix. Op 22 augustus 2014 was daar opeens het eerste seizoen van het antropomorfische wezen dat in de moderne wereld moet zien te overleven op basis van alcohol, drugs en (domme) vrienden. Naast Will Arnett, doen ook Alison Brie (die we voornamelijk kennen door Community, over onderwaardeerde series gesproken) en Aaron Paul, die we natuurlijk het beste kennen dankzij zijn rol als Jesse, uit de fantastische serie Breaking Bad (die tevens op Netflix te zien is).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.