Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins introduceert P5 Wireless hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2015, 11:28 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins, met name bekend van de high-end luidsprekersystemen, introduceerde 5 jaar geleden de P5 hoofdtelefoon. Vandaag introduceert de Britse fabrikant de P5 Wireless waarmee het bedrijf een stap verder gaat; een draadloze hoofdtelefoonbeleving, zonder verlies van geluidskwaliteit.

De P5 Wireless is de eerste Bluetooth hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins en biedt volgens de fabrikant dezelfde eigenschappen en klank als de P5 Series 2 hoofdtelefoon. De nieuwe draadloze hoofdtelefoon is gemaakt van premium materialen en heeft een design waarbij een optimale pasvorm centraal staat, ook voor langere luistersessies. Daarbij zijn er twee microfoons geïntegreerd zodat je ook kunt bellen met de hoofdtelefoon op, naast het bedienen van de muziek die je afspeelt.

Bowers-Wilkins-P5-Wireless-1

De oplaadbare batterij biedt ongeveer 17 uur luisterplezier en dankzij de meegeleverde USB-kabel kan de hoofdtelefoon eenvoudig opgeladen worden. Voor onderweg wordt een luxe draagtas meegeleverd, welke optimale bescherming van de hoofdtelefoon biedt. Het luxueuze leer en geborsteld aluminium, in combinatie met he tijdloze design, moet volgens Bowers & Wilkins zorgen voor een perfecte en comfortabele pasvorm.

De Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon kost 399,99 euro en ligt vanaf heden in de winkels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.