Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music beschikbaar: dit moet je weten

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2015, 9:19 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft op dinsdagavond de muziekstreamingdienst Apple Music officieel gelanceerd. Lees hier alles over de dienst dat je moet weten. Zoals: hoe voorkom je dat je automatisch gaat betalen tot wat de dienst nou precies inhoudt.

Apple Music gelanceerd: dit moet je weten

Dinsdagavond 30 juni, Nederlandse tijd, heeft Apple de muziekstreamingdienst Apple Music gelanceerd. Het is de langverwachte streamingdienst van Apple, waar van tevoren al heel veel geruchten over verschenen, waarvan een gedeelte blijkt te kloppen. Apple Music wordt samen met Beats1 gelanceerd. Beats1 is een 24/7-radiostation waar verschillende dj’s en artiesten nieuwe, maar ook oude nummers voor je draaien en (bekende) artiesten interviewen. De nummers die daar worden gedraaid, zijn wel gecensureerd.

Dat betekent dat je de clean-versies van de nummers via Beats1 kunt horen en niet de ‘explicit’-varianten. Had je tot op heden een abonnement op Beats, dan ben je in staat je muziek te importeren vanuit die muziekstreamingdienst, met de nieuwste iOS-versie, iOS 8.4 (lees daar meer over op Tablets Magazine). Helaas is het voor nu niet mogelijk je muziek te importeren vanuit een andere muziekstreamingdienst. Voor de dertigste was dat wel mogelijk door gebruik te maken van de onofficiële Beats Importer. Wellicht kan het later wel weer.

Voor Apple Music betaal je 9,99 euro per maand of je kiest het abonnement waar zes man tegelijkertijd van gebruik kan maken, aangezien die slechts 14,99 euro per maand kost. Je krijgt echter drie maanden de tijd om Apple Music gratis uit te proberen. Wil je dat Apple niet automatisch je abonnement omzet naar een betaalde versie, ga dan in de Apple Music-app naar Apple ID > Beheren > Abonnementen en zet daar het automatisch verlengen uit. Lees hier alles over de aankondiging van de muziekstreamingdienst Apple Music.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.