Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple kondigt nieuwe Apple TV aan in september’

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 12:14 CategorieMediaspelers

Naar verluidt zal Apple de volgende versie van de Apple TV in september gaan aankondigen, naast natuurlijk de nieuwe iPhones. Deze nieuwe mediaspeler zal voorzien worden van functies die geheel nieuw worden voor het platform, dat ooit begon als hobbyproject.

Gerucht: nieuwe Apple TV wordt in september aangekondigd

De nieuwe iteratie van de Apple TV zou nu niet lang meer op zich laten wachten, zo meldt de redactie van BuzzFeed News. Volgens die website zou Apple voornemens zijn de mediaspeler van een complete make-over te voorzien en alle veranderingen willen aankondigen tijdens het persevenement dat het bedrijf jaarlijks in september organiseert. De nieuwe Apple TV zou dus dit keer echt worden aangekondigd naast de nieuwe iPhones – eerder werd gedacht dat de nieuwe Apple TV zou worden tentoongesteld samen met Apple Music.

Deze versie van Apple TV zou een aantal grote veranderingen doorgevoerd krijgen, als we de geruchten mogen geloven. Zo krijgt de mediaspeler een eigen App Store, zou je hem met je stem kunnen bedienen dankzij de geïntegreerde spraakassistent Siri en zou de afstandsbediening worden voorzien van een touchpad en al dan niet een vingerafdrukscanner (zodat content voor volwassenen niet kan worden bereikt door kinderen). De eerste Apple TV kwam alweer in 2012 uit, dus het lijkt ons dat de tijd rijp is voor een flinke update.

Mochten die geruchten je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Die geruchten circuleren al sinds de lente van 2015 en aan al die verhalen is niets gewijzigd. Sterker nog: er komen alleen maar features bij. Dat de nieuwe Apple TV niet in juni werd aangekondigd, zou te maken hebben met het feit dat het apparaat nog niet gepolijst genoeg was. In de afgelopen weken zou er achter de schermen hard gewerkt zijn aan het apparaat, waardoor een presentatie in september aannemelijk lijkt. We wachten het rustig af op de redactie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.