Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha introduceert A-S1100 geïntegreerde stereoversterker

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2015, 15:31 CategorieReceivers

Yamaha introduceert vandaag een nieuwe premium stereoversterker. De A-S1100 staat volgens de fabrikant voor kwaliteit, functionaliteit en premium materialen.

De Yamaha A-S1100 beschikt onder meer over een symmetrische versterkeropbouw inclusief MOSFET’s ter voorkoming van polariteitsproblemen, speciale Bi-Wiring-luidsprekerterminals en hoogwaardige materialen, die in alle delen van de versterker zijn toegepast. Ook is de versterker voorzien van een puristisch design, dat is toegepast in de geaccentueerde tuimelschakelaars en draaiknoppen van 100 procent aluminium.

De Yamaha A-S1100 volgt het principe van de symmetrische versterkeropbouw. In totaal vier aparte versterkerunits halen een totaal vermogen van maximaal 190 Watt per kanaal. De uitgangselementen bestaan bovendien uit MOSFET’s met gelijke polariteit aan de plus- en de minzijde. Dit elimineert schommelingen in de audioweergave, die bij conventionele versterkers door verschillende polariteit kunnen ontstaan. De discrete opbouw van de geïntegreerde versterker voorkomt signaalverlies en vermindert het gesuis.

Yamaha-A-S1100-1

Speciaal ontwikkelde luidsprekerterminals van massief messing, waaraan de kabels veilig en snel kunnen worden vastgedraaid of via een banaanstekker kunnen worden bevestigd, zorgen voor een optimale verbinding met de laatste belangrijke schakel in de audioketen. Ook zijn er mogelijkheden voor Bi-Wiring of het aansluiten van twee verschillende luidsprekerparen. De A-S1100 komt met een discrete phono-versterker,die speciaal op de weergave van platen is afgestemd. De geïntegreerde stereoversterker is ook geschikt voor MM- (Moving Magnet) als voor MC-systemen (Moving Coil). Daarvoor zorgt een keuzeschakelaar direct naast de phono-aansluiting op de achterzijde.

De A-S1100 is vanaf juli 2015 in de kleuren zilver en zwart verkrijgbaar. De versterker is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 1799,00 euro.


€ 1.799,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 1.799,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 1.799,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.