Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears introduceert compacte en draadloze UE ROLL speaker

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2015, 14:45 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears breidt zijn line-up mobiele speakers deze week uit met de UE ROLL. Deze compacte draadloze Bluetooth-speaker is net als zijn voorgangers ontworpen voor het afspelen van je muziek, overal waar je naartoe gaat.

De UE ROLL produceert volgens de fabrikant krachtig 360-graden geluid, met een diepe bass. Qua ontwerp borduurt de UE ROLL verder op zijn voorganger, de UE BOOM, en is de speaker gemaakt om deel uit te maken van een mobiele levensstijl. De UE ROLL is via het elastische koord vast te maken aan je zwembroek of vast te knopen aan je rugzak. De speaker is waterproof (IPX7 gecertificeerd). Ook is de speaker gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, dus je kunt ermee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft.

UE-ROLL

 

Met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met je favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. Nieuwe updates zijn draadloos via de app beschikbaar. Hierdoor kun je er extra features aan toevoegen.

De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 129,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.