Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TuneIn nu ook beschikbaar op Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2015, 9:59 CategorieGaming

De radioapplicatie TuneIn is vanaf nu ook beschikbaar op Xbox One. Met de app kun je naar allerlei radiostations en podcasts luisteren, terwijl je daar niets voor hoeft te betalen. Je moet wel even je Xbox op de Engelse taal zetten, anders vind je de app niet in de Xbox Store.

TuneIn: gratis radio-app nu beschikbaar op Xbox One

TuneIn Radio heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een applicatie voor Xbox One heeft uitgebracht. Met TuneIn Radio krijg je toegang tot duizenden bestaande radiozenders, miljoenen podcasts en een hoop nieuwsbulletins. De app is al beschikbaar op smartphones en tablets, evenals Sonos, Amazon Echo, HEOS by Denon, Logitech, Samsung TV, Roku, Google TV, Ouya en PlayStation 3 en later ook PlayStation 4 en biedt per land verschillende radiostations en content aan. De TuneIn-app voor Xbox is nog niet verkrijgbaar in het Nederlands.

Mocht je toch van plan zijn de fijne applicatie binnen te halen, dan raden we je aan je console even in het Engels te zetten (en ook het land op Verenigde Staten / Groot-Brittannië te zetten), zodat je daarna de TuneIn-app kunt downloaden en gebruiken. Het toffe aan de applicatie is dat je hem ook in Snap-modus kunt gebruiken, dus kun je tijdens het gamen luisteren naar meer dan honderdduizend radiostations van over heel de wereld. En het home-scherm past zich naar gelang aan aan jouw luistergedrag, voor gepersonaliseerde tips.

Wanneer je een TuneIn-account hebt kun je daarmee ook inloggen op de applicatie, waardoor al je info wordt gesynchroniseerd met Xbox One. Zo hoef je niet opnieuw te zoeken naar de dingen waar je graag naar luistert, omdat die al voor je klaarstaan. He home-screen op Xbox One heeft de kenmerkende tegelstructuur, waardoor het overzichtelijk is en bekend aanvoelt. TuneIn Radio is nu gratis te downloaden voor de spelcomputer van Microsoft en weegt ongeveer 35MB, dus dat moet ongetwijfeld nog wel passen op die volle hard drive.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.