Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2015 Ultra HD tv’s gecertificeerd door Netflix

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2015, 12:53 CategorieSmart tv's

Na onder meer LG en Sony laat nu ook Panasonic weten dat zijn 2015 Ultra HD tv’s gecertificeerd zijn door Netflix. Dit betekent dat de tv’s een optimale streaming-ervaring via de dienst bieden.

Begin dit jaar maakte Netflix bekend tv’s te gaan certificeren. Deze modellen bieden vanuit de doos een optimale Netflix-ervaring en krijgen het ‘Netflix recommended-‘ certificaat. Onder meer de tv’s van Sony, LG en Sharp hebben dit certificaat reeds gekregen.

Panasonic laat deze week weten dat in ieder geval de 2015 Ultra HD tv’s van het bedrijf aangeraden worden door Netflix. Dit houdt in dat de tv’s door Netflix getest zijn op verschillende punten. Zo moeten ze snel opstarten, onthouden waar je in een serie of film gebleven bent en video’s snel kunnen weergeven. Ook de directe snelkoppeling naar de dienst via een knop op de afstandsbediening moet aanwezig zijn. In onderstaande video laat Netflix zien wat het certificaat precies inhoudt.

De Panasonic 2015 lcd led tv line-up bestaat onder meer uit de CR850-, CX800-, CX750- en CX700-series. De CX700 Ultra HD tv hebben we onlangs aan een uitgebreide review onderworpen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.