Onkyo lanceert TX-SR444 receiver en HT-S5805 home cinema-systeem

08 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-Dolby-Atmos

Vandaag lanceert Onkyo de TX-SR444 av-receiver met Dolby Atmos, het HT-S5805 home cinema-systeem en de SKS-HT588 Dolby Atmos-speakerset.

Onkyo TX-SR444

2015 staat voor veel fabrikanten van audio-apparatuur in het teken van Dolby Atmos, de nieuwe standaard voor een nog indrukwekkendere surround-ervaring. Ook Onkyo gaat vol met de standaard aan de slag en introduceert vandaag de TX-SR444 av-receiver, welke geplaatst wordt tussen de eerder aangekondigde TX-SR343 en TX-NR545. De Onkyo TX-SR444 biedt zeven maal 100 Watt aan vermogen en is volgens de fabrikant compleet opnieuw ontwikkeld voor een groter gebruiksgemak. De receiver komt met ondersteuning voor Dolby Atmos, beschikt over vier HDMI-inputs en biedt ondersteuning voor 4K-videomateriaal. Natuurlijk is AccuEQ aanwezig voor een optimale en automatische kalibratie, en streaming vindt plaats via Bluetooth.

Onkyo HT-S5805

Voor gebruikers die een Dolby Atmos-upgrade voor hun home cinema-systeem zoeken introduceert Onkyo de HT-S5805, een 5.1.2-kanaals home cinema systeem dat bestaat uit de HT-R494 receiver, vijf luidsprekers en een subwoofer. De twee frontspeakers beschikken over een naar boven gerichte woofer die het Atmos-kanaal voorstelt en via het plafond audio richting de luisterpositie stuurt. Je kunt het luidsprekersysteem ook los aanschaffen in de vorm van de SKS-HT588. Dit systeem werkt met elke receiver die ondersteuning voor Dolby Atmos biedt. Over de prijs en beschikbaarheid van de nieuwe Onkyo-producten is nog niets bekendgemaakt.

Reacties (0)