Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo lanceert compact LS3200 luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2015, 14:27 CategorieHome cinema sets

Onkyo introduceert vandaag een nieuw luidsprekersysteem voor consumenten met beperkte ruimte. Het LS3200 luidsprekersysteem bestaat namelijk uit twee compacte luidsprekers, een slanke versterker en een subwoofer.

De Onkyo LS3200 komt met twee slanke en gebogen satelliet luidsprekers die op een flexibele standaard geplaatst kunnen worden, een slanke versterker die dienst doet als control-unit, en een draadloze actieve subwoofer. Met één kabel kan het systeem gekoppeld worden en de bediening vindt plaats via de afstandsbediening van de tv.

Onkyo-LS3200

Je kunt ervoor kiezen de speakers aan de muur te hangen of zowel horizontaal als verticaal op de standaard te plaatsen. Het systeem biedt een vermogen van tweemaal 20 Watt, de speakers komen met 65mm full-range drivers en de subwoofer is voorzien van een 50 Watt down-firing woofer. Er is ondersteuning voor Dolby Digital, DTS Studio Sound en een speciale Voice Mode om de dialogen te versterken. Daarbij is de LS3200 voorzien van Bluetooth zodat je audio van mobiele apparaten en computers naar de speakers kunt streamen.

De Onkyo LS3200 komt in een glanzend zwarte afwerking en een witte afwerking, en het pakket is voorzien van alle benodigde kabels. De prijs is nog niet bekendgemaakt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.