Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuw Arrested Development-seizoen komt medio 2016

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2015, 9:59 CategorieStreamingdiensten

De producent van Arrested Development, Brian Grazer, heeft aangegeven dat we medio 2016 het nieuwe Arrested Development-seizoen te zien krijgen. Netflix heeft aangegeven meer afleveringen te willen, dus beginnen de opnames in januari of februari van volgend jaar.

Arrested Development keert medio 2016 terug naar Netflix

Netflix wil meer afleveringen van de komedieserie Arrested Development en die kunnen we over een jaar verwachten. Executive producer van de serie, Brian Grazer, geeft dat aan in een interview, waar hij ook meldt dat de opnames mogelijk in januari of februari zullen beginnen. Vier maanden daarna zouden die afleveringen al te zien zijn. Hoewel dat een strak tijdschema lijkt, is het mogelijk dat de pre-productie al in volle gang is, aangezien Grazer al eerder aangaf te werken aan zeventien nieuwe afleveringen voor de serie.

Naar verluidt schijnen alle acteurs die hebben meegedaan aan de vorige seizoen, getekend te hebben voor dit nieuwe seizoen. Al zullen er wel wat problemen gaan verschijnen op het gebied van planning. De meeste hoofdrolspelers zijn inmiddels populaire komedie-acteurs en hebben dus genoeg werk om handen, waardoor de opnames straks gepland moeten worden. Maar dat moet het team ongetwijfeld gaan lukken, aangezien fans van de show niet meer kunnen wachten op een nieuw en hopelijk ook goed seizoen van Arrested Development.

Arrested Development is volgens de kijkers van de serie één van de grappigste series aller tijden. Het bevat soms subtiele humor die niet door iedereen wordt opgepikt, daarom is de show nooit zo populair geworden. Na drie seizoenen werd de stekker er al uitgetrokken – zelf in de serie werd daar aandacht aan besteed. Toen Netflix een vierde seizoen aankondigde, waren de fans erg blij – maar het resultaat was dan weer teleurstellen. Ondertussen zou Netflix aan een vernieuwde versie van seizoen vier werken, eentje die wel in de smaak moet vallen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.