Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix Original-serie Narcos eind augustus te bekijken

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2015, 9:52 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat we de Netflix Original-serie Narcos vanaf 28 augustus kunnen bekijken op de videostreamingdienst. Narcos is een crime drama geïnspireerd door een waargebeurd verhaal en gaat over het Medellin-drugskartel.

Narcos: een nieuwe Netflix Original

Netflix geeft in 2015 flink gas. Na het succesvolle derde seizoenen van zowel House of Cards en Orange is the new Black en de introductie van onder meer series als DareDevil (onderdeel van het Marvel Cinematic Universe) en Sense8, komt er eind augustus nog een originele Netflix-productie onze kant op. Deze serie heeft Narcos en zal op 28 augustus 2015 te zien zijn op Netflix. Je kunt dan meteen genieten van het complete eerste seizoen. Ook heeft Netflix een korte teaser van Narcos vrijgegeven, die maar bar weinig onthult.

Narcos is een serie die over het drugskartel in Zuid-Amerika gaat. De serie speelt zich af in de jaren tachtig, waar we zien dat verschillende politie-eenheden het opnemen tegen drugsbazen en onderweg geconfronteerd worden met allerlei conflicterende elementen: juridische, politieke, militaire en civiele. Het doel van die politie-eenheden is natuurlijk om het kartel en de cocaïnehandel onder controle te krijgen en in het eerste seizoen van tien afleveringen gaan we zien hoe die eenheden dat wel of niet voor elkaar gaan krijgen.

De serie wordt gemaakt door executive producer José Padilha (Elite Squad, RoboCop) en heeft acteurs als Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), Boyd Holbrook (Gone Girl) en Pedro Pascal (Game of Thrones) in dienst. Daarnaast hebben Juan Pablo Raba, Joanna Christie (Once), Stephanie Sigman (later dit jaar te zien in Spectre), Manolo Cardona (Covert Affairs), André Mattos (Elite Squad), Luis Guzman (Boogie Nights) en Ana de la Reguera (Eastbound & Down, Nacho Libre) ook allemaal een rol in de serie gekregen.

  • Delen:

Reacties

  1. Joost
    27 augustus, 2015 om 10:13

    Zag een tijdje terug de trailer op seriewijzer en ik kan niet wachten tot hij op Netflix verschijnt!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.