Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

MMD lanceert 32-inch Philips-monitor met Ultra HD-resolutie

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2015, 14:50 CategorieLcd en led tv's

MMD, licentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een nieuw scherm aan met 4K Ultra HD-resolutie. Het BDM3275UP scherm – met 32 inch een nieuw formaat voor Philips Monitors in deze resolutie – speelt volgens de fabrikant in op de groeiende vraag naar beeldschermen met een hoge resolutie in bescheiden schermafmetingen.

De Ultra HD of 4K-resolutie is met 3840 x 2160 pixels goed voor vier keer zoveel pixels per inch als full hd (1920 x 1080) en daarbij levert het scherm volgens de fabrikant levert vier keer meer helderheid. Er bestaan momenteel al 28-inch en 40-inch modellen met een Ultra HD-resolutie. Daar komt nu een 32-inch versie bij. Het scherm biedt 10-bit kleurondersteuning en de flikkervrije technologie van Philips reguleert de helderheid en vermindert beeldflikkering. Daarnaast heeft de monitor een IPS-AHVA paneel voor kijkhoeken van 178 graden.

Philips-4K-monitor-2

De BDM3275UP heeft diverse aansluitmogelijkheden waaronder DisplayPort voor gegevensoverdrachtsnelheden tot 10,8 Gbps en MHL voor het streamen van mobiele content. De universele HDMI- en USB 3.0-aansluitingen stellen gebruikers in staat digitale bronnen met hoge bandbreedte aan te sluiten en ongecomprimeerde video en audio content af te spelen. Ook zijn er ingebouwde stereoluidsprekers aanwezig en beschikt het scherm over MultiView-technologie, zodat gebruikers tegelijkertijd streams van twee apparaten (bijvoorbeeld van hun pc of notebook) op aparte schermvlakken kunnen bekijken.

Het nieuwe Philips 32-inch scherm met 4K-resolutie is beschikbaar vanaf juli 2015 voor 1.099 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.