Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Subwoofer Anywhere 635 maakt elke subwoofer draadloos

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2015, 12:07 CategorieAccessoires

Tegenwoordig beschikken veel home cinema-systemen over een draadloze subwoofer waardoor je deze flexibel kunt plaatsen in de ruimte. Maar, als je voor de wat betere systemen gaat of met losse componenten werkt dan zien we nog altijd een kabel terug. De Marmitek Subwoofer Anywhere 635 moet dan de oplossing bieden.

Met de Marmitek Subwoofer Anywhere 635 maak je de subwoofer draadloos, waardoor je hem kunt plaatsen waar je wilt. Doordat een subwoofer een omni-directioneel geluid levert, ben je redelijk vrij in het bepalen van zijn plek. Er is geen ‘ideale’ positie die geldt voor iedere subwoofer. De goedkopere varianten staan vaak het best in een hoek, terwijl de duurdere varianten vaak beter klinken wanneer ze de ruimte hebben. Ook het soort audio kan bepalend zijn voor de ideale positie. Nog belangrijker is je persoonlijke voorkeur en de fysieke mogelijkheden in je woonkamer. Er zit dus niets anders op dan verschillende posities uit te testen. Meer over de ideale plaatsing lees je in ons artikel over het plaatsen van je subwoofer.

Marmitek-subwoofer-anywhere-2

De Marmitek Subwoofer Anywhere 635 werkt vrij eenvoudig. Je sluit de zender aan op je surround set en de ontvanger op je subwoofer. Beiden dienen voorzien te worden van stroom. Vervolgens wordt het geluid automatisch doorgestuurd. De Subwoofer Anywhere 635 werkt met elk merk actieve subwoofer en het bereik is tot 40m vrije veld en tot 10m door vloeren en muren.

De Subwoofer Anywhere 635 is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 69,95 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Marc Thybaut
    21 januari, 2016 om 21:45

    Heb subwoofer anywere 635 vandaag gekregen en proberen aan te sluiten. Mar het eenigste dat ik hoorde was brommend geluid. Na wat zoeken weer er mijnherend dat het van de WiFi kon komen maar zelfs met de WiFi uitgeschakeld hoorde ik allen maar brom.
    DIT SYSTEEM WERKT DUS NIET

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.