Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert nieuwe ‘Reference’ Ultra HD tv

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2015, 9:27 CategorieLcd en led tv's

Voor veel mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en design is Loewe nog steeds dé keuze. De fabrikant komt deze week met wederom een nieuwe tv, genaamd de Loewe Reference. Dit model is een Ultra HD tv met een ingebouwde soundbar, een premium design en verschillende interessante features.

De Loewe Reference is het topmodel van de fabrikant en komt dan ook met een Ultra HD-paneel dat een resolutie van 2.160 bij 3.840 pixels biedt. Er komt een 55-inch en een 65-inch variant op de markt, beiden voorzien van een lcd led-paneel met HDMI 2.0-poorten, ondersteuning voor HDCP 2.2, HEVC-decodering en toegang tot diverse streaming-apps.

Loewe-Reference-UHD-2

Daarbij is de tv volgens Loewe voorzien van een tijdloos design, gemaakt van premium materiaal. Opvallend is de ingebouwde soundbar die een vermogen van tweemaal 60 Watt biedt en voorzien is van een Dolby Digital-decoder. De ingebouwde harddisk van 1TB maakt het, in combinatie met een triple-tuner, mogelijk om tv-programma’s op te nemen en tegelijkertijd tv te kijken op een ander kanaal. Via de Loewe Remote-app is het mogelijk om tv programma’s die opgenomen zijn naar je smartphone of tablet te streamen, en natuurlijk is onder meer DLNA aanwezig voor het streamen van content naar de tv.

De Loewe Reference-serie is reeds te koop in een formaat van 55-inch. De 65-inch versie verschijnt later dit jaar. De modellen komen in een aluminium zwart, aluminium zilver, wit en donker goud afwerking. De prijs is niet mis; voor de 55-inch versie moet zo’n 5.000 euro betaald worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.