Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google ‘monthly movie pass’ verschenen in enquête

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2015, 12:11 CategorieStreamingdiensten

In een enquête van Google Opinion Rewards is de monthly movie pass opgedoken, wat mogelijk kan duiden op een nieuw abonnement van Google, maar dan voor Google Play Films. Google heeft hier zelf nog niets over naar buiten gebracht.

Werkt Google aan een abonnement voor Google Play Films?

Google Opinion Rewards is een applicatie waarmee je door middel van het beantwoorden van korte vragen, enquêtes, kleine bedragen kunt verdienen, die je vervolgens kunt besteden in Google Play. Wanneer je de app op je smartphone of tablet hebt staan, dan krijg je om de zoveel tijd een paar vragen doorgestuurd. Eén van de vragen die onlangs aan een gebruiker is gesteld, is of hij in het bezit is van een monthly movie pass van Google. Daar kun je natuurlijk alleen maar ‘nee’ op antwoorden, aangezien zoiets helemaal niet bestaat.

google-opinion-movie-pass

Zou Google dan werken aan een maandabonnement voor de videoafdeling binnen Google Play? Dat zou kunnen verklaren waarom de app melding maakt van een dergelijke pass. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat Google deze vraag stelt om de gebruikers scherp te houden: sommige mensen die gebruikmaken van de app geven zo snel als mogelijk antwoord op alle vragen, om even snel dat kleine bedrag binnen te slepen. Google stelt sommige vragen nu al vaak dubbel, om er zeker van te zijn dat je niet zomaar iets invult.

Maar het idee dat Google een abonnement voor de videoafdeling zou gaan presenteren, klinkt helemaal niet vreemd. Google heeft al All Access geïntroduceerd, waarmee je toegang krijg tot de muziekafdeling binnen Google Play en op YouTube de muziekvideo’s zonder reclame kunt bekijken. Door een maandabonnement voor de films en series te introduceren, zou Google het kunnen opnemen tegen Netflix, Amazon en meer. Maar totdat Google zelf de aankondiging doet, is alles wat we er nu over horen of schrijven slechts speculatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.