Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

DTS Headphone:X beschikbaar op 2015 Samsung tv’s

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2015, 18:17 CategorieLcd en led tv's

Kijk je graag laat in de avond tv en wil je de buren of de familieleden liever niet storen? Dan is een koptelefoon de uitkomst. Goed nieuws voor diegenen met een 2015 Samsung tv of diegenen die er een aan willen schaffen; maar liefst 44 modellen uit de 2015 line-up van de fabrikant bieden ondersteuning voor DTS Headphone:X.

Wanneer je een koptelefoon gebruikt om tv-programma’s of films te kijken dan wil je natuurlijk niet op de audiokwaliteit inleveren. Eigenlijk wil je gewoon een home cinema surround-ervaring, zonder het daadwerkelijke audiosysteem. DTS Headphone:X is precies hiervoor ontwikkeld; indrukwekkend surround sound door je koptelefoon.

DTS Headphone:X werkt vrij simpel; sluit elke willekeurige hoofdtelefoon, ook diegenen die draadloos met Bluetooth werken, aan op je tv en je kunt genieten van virtueel surround sound. DTS Headphone:X biedt normaal gesproken 11.1-kanaals surroundgeluid maar de chip in de Samsung tv’s zorgt ervoor dat dit beperkt wordt tot (het nog steeds indrukwekkende) 5.1-kanaals surroundgeluid. DTS geeft zelf aan dat DTS Headphone:X ervoor zorgt dat de luisteraar de muziek niet meer in zijn hoofd hoort, zoals bij normaal stereogeluid uit een koptelefoon, maar dat audio-objecten uit virtuele speakers in de virtuele ruimte komen.

Samsung geeft aan dat de modellen in de JS8500-, JS9500-, JS9000-, JU6500-, JU7100-, JU6700-, JU7100-, JU7500-, J6300- en J5500-serie vanuit de doos ondersteuning voor surroundgeluid via de koptelefoon bieden. Bekijk ook de complete Samsung 2015 lcd led tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.