Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon vernieuwt HEOS-app voor multiroom-speakers

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2015, 17:40 CategorieSoftware

Denon kondigde eerder deze week een nieuw soundbar-systeem voor de HEOS-familie aan maar niet alleen aan de hardware wordt gedacht. De HEOS-app, waarmee alle speakers bediend kunnen worden, is deze week voorzien van een grote update, en ook voor de speakers zelf is nieuwe firmware beschikbaar.

Denon heeft de app voor zijn multiroom-speakers voorzien van een grote update en heeft nieuwe firmware voor de speakers uitgerold. De belangrijkste toevoeging is dat de HEOS 5 en HEOS 7 speakers nu als stereopaar in te stellen zijn. Zo kun je een grotere ruimte eenvoudig met stereogeluid vullen met twee grootformaat speakers.

Daarnaast heeft Denon ondersteuning voor muziekstreamingdienst Tidal toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk middels de app muziek in hoge kwaliteit (lossless) van de dienst richting je speakers of -audiosysteem te streamen. Ook zijn er verschillende kleine verbeteringen binnen de app doorgevoerd waardoor het onder meer mogelijk wordt om de inputs van de HEOS Link een eigen naam mee te geven (nu wordt alleen optische of coaxiale input getoond) en kun je de app eenvoudiger in landscape-modus op een tablet gebruiken.

Lees ook onze Denon HEOS 5 en HEOS Link review.


€ 499,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 529,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.