Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #1

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Vanaf nu kijken we iedere week naar de beste nieuwe nieuwe films en series op de betaalde videostreamingdienst Netflix. We bekijken deze week onder andere de spannende Britse serie Orphan Black.

Orphan Black – seizoen 3

Sinds de start van het derde seizoen van Orphan Black kon je iedere week een nieuwe aflevering bij Netflix checken. Sinds deze week staan alle afleveringen online, zodat je ze achter elkaar kunt bekijken. Dat raden we dan ook echt aan, aangezien Orphan Black een spannende Britse is, waarin niets is wat het lijkt. Nu klinkt dat misschien een beetje standaard, maar de manier waarop de makers met dat cliché omgaan, brengen ze heel goed in beeld. Zowel qua camerawerk, als op het gebied van de dialogen, de personages en de intriges.

Advantageous

Advantageous is een dystopisch verhaal waarin een vrouw van middelbare leeftijd vecht voor haar baan bij een bio-technisch bedrijf. Dat bedrijf is uit op eeuwige jeugd en geeft die vrouw een keuze: of je doet mee aan dit drastische experiment of je vliegt de laan uit. Net als elke goede schience-fiction-film zoekt ook deze de grens op van wat het betekent om mens te zijn. En na afloop is het ook leuk om jezelf aan te vragen: wat zou jij doen in zo’n situatie? Advantegaeous kreeg een Special Jury Prize tijdens het Sundance Filmfestival.

Pretty Little Liars – seizoen 6, aflevering 3

In de serie Pretty Little Liars, gebaseerd op het boek van Sara Shepard, wordt een groepje meiden al meer dan vijf jaar lastig gevallen door één persoon of meerdere personen – wij kijken zelf al vijf jaar en hebben daar eigenlijk nog geen idee van. Het is misschien bedoeld voor jonge vrouwen, maar vanwege de spanning, alle acties die het symbool A – degene die het groepje lastigvalt – uithaalt en de mysterie rond dat personage (of die personages?) kunnen we niet anders dan elke week Netflix aanzetten voor een nieuwe episode van Pretty Little Liars.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.