Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert compacte Soundlink Mini II luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2015, 13:30 CategorieLuidsprekers

Bose heeft vandaag de opvolger van de Soundlink Mini-luidspreker aangekondigd. Niet geheel onverwachts wordt de luidspreker onder de naam Soundlink Mini II op de markt gebracht en voorzien van diverse nieuwe mogelijkheden.

Nog steeds is de Soundlink Mini II een compacte speakers met Bluetooth-functionaliteit en een fraai design. De belangrijkste vernieuwing van de speaker is de langere batterijduur. Volgens de fabrikant zou de speaker met een volle lading minimaal een volledige dag mee moeten gaan. Het opladen kan met het nieuwe model ook middels de usb-poort plaatsvinden. Daarnaast is de luidspreker voorzien van een multi-connect-functie waardoor je eenvoudig smartphones en tablets met het apparaat kunt koppelen. Dankzij gesproken meldingen wordt het koppelingsproces verder vereenvoudigd.

Bose-Soundlink-mini-ii-1

Ook onder de motorkap zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd die volgens Bose de audiokwaliteit naar een hoger niveau tillen. De Soundlink Mini II komt in zilver, Carbon en Pearl varianten op de markt. Voor extra bescherming zijn er covers in verschillende kleuren ontwikkeld. De Bose Soundlink Mini II is inmiddels verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.