Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music krijgt radioshows van onder meer Elton John

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2015, 9:34 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft laten weten van welke muzikale artiesten we vanaf 30 juni radioshows mogen verwachten: Elton John is daar één iemand van. De muziekstreamingdienst lanceert op 30 juni en biedt gratis toegang tot de radiodienst Beats1.

Elton John en meer te beluisteren met Apple Music

Apple heeft een lijstje met beroemdheden bekendgemaakt die we kunnen verwachten op de radiodienst van de muziekstreamingdienst Apple Music. Vanaf 30 juni is die dienst te beluisteren en dien je er 9,99 euro per maand voor te betalen, maar wanneer je wil luisteren naar Beats1, de radiodienst van Apple Music, dan hoef je geen cent te betalen, aangezien die wordt ondersteund met advertenties. Middels Beats1 hoopt Apple dat mensen de overstap maken en gaan betalen voor Apple Music – eenzelfde soort strategie als Spotify hanteert.

Om Beats1 als radiodienst aantrekkelijk te maken, heeft het bedrijf uit Cupertino een aantal beroemdheden opgetrommeld, namelijk rapper Drake, muziekproducent en zanger Pharrell Williams, sir Elton John, St. Vincent, rocker Josh Homme van Queens of the Stone Age, housemuziekmaker Disclosure en, als vreemde eend in de bijt, Jaden Smith, die de laatste tijd voornamelijk in het nieuws komt vanwege de domme tweets die hij de wereld in stuurt. Hip-hop, ’70s pop, dad rock en electronic – het is straks te beluisteren via Beats1.

Dit zijn nog lang niet alle artiesten en beroemdheden die radioshows gaan maken voor de radiodienst van Apple Music. Wel is bekend dat al die mensen één tot twee uur de tijd krijgen om wat tofs naar buiten te brengen. Als voorbeeld geeft The New York Times de show van Elton John, genaamd Elton John’s Rocket Hour, waar je oude klassiekers kunt beluisteren, evenals wat modernere nummers. Daarnaast kun je ook interviews beluisteren via Beats1. Eerder kwam naar buiten dat rapper Eminem als eerste wordt geïnterviewd.

  • Delen:

Reacties

  1. Nikki
    17 juli, 2018 om 16:42
  2. Lampe
    22 april, 2019 om 13:18

    Ik had gevraagd naar een TV aansluiting op mijn telefoon.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.