Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Live op Xbox 360 heeft problemen met online gaming

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2015, 11:46 CategorieGaming

Microsoft heeft via de support-pagina op Xbox.com laten weten dat er (inderdaad) problemen zijn met online gaming op de Xbox 360. Eerder vandaag waren er al andere problemen opgedoken, die ook de Xbox One hadden aangedaan.

Xbox 360 heeft problemen met online gaming

Of het met een feestdag te maken heeft of niet, Microsoft geeft aan dat je vandaag mogelijk problemen kunt ondervinden tijdens het online gamen op de Xbox 360. Op de support-pagina van Xbox.com is te lezen dat er problemen zijn op het gebied van Samen met andere leden van Xbox Live online games spelen en dat Microsoft zich bewust is van het probleem en er alles aan doet om dit probleem op te lossen. “We verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken en danken u voor uw geduld”, laat het bedrijf weten via dezelfde pagina.

Eerder vandaag waren er al meerdere problemen met Xbox Live. Zowel de Xbox 360 als Xbox One hadden niet altijd toegang tot kerndiensten, zoals het inloggen met je gamertag. Was je eindelijk ingelogd, dan had je waarschijnlijk geen toegang tot je eigen informatie en kon je ook zaken als persoonlijke informatie, betaalmogelijkheden en privacy settings niet aanpassen. Die problemen zijn inmiddels verholpen. Mocht je dus thuis een Xbox One hebben staan, dan kun je weer inloggen en lekker spelletjes spelen op je vrije dag.

Maar mocht je nou enkel bezitten over een Xbox 360 en wil je nu, op moment van schrijven, online gamen met je maten? Dan heb je voorlopig even pech: want die problemen zijn nog niet verholpen. Houd daarom goed de support-pagina van Xbox.com in de gaten via deze link, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wanneer de problemen verholpen zijn, dan haalt Microsoft de waarschuwing weer weg en moet alles weer naar behoren werken. Het kan ook zijn dat een dienst het voor de één wel doet en voor een ander weer niet.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.