Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio wil Nederland kennis laten maken met DAB+

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2015, 13:05 CategorieAlgemeen

Tivoli Audio gaat aankomend weekend van start met de Digital Radio Tour. Als fabrikant van DAB+ radio’s en drager van het Digitale Radio Keurmerk heeft Tivoli Audio dit concept in het leven geroepen om door heel Nederland haar kennis van DAB+ te delen met consumenten.

DAB+ – ook wel bekend als Digital Radio Plus – is de nieuwe digitale standaard voor het luisteren naar radio. Kort gezegd biedt DAB+ de luisteraar meer radiozenders, meer informatie, grotere dekking, één vaste frequentie en nooit meer ruis. Toch bestaat er bij consumenten nog veel onduidelijkheid over het nut en de voordelen van DAB+ en daarin biedt Tivoli Audio graag de helpende hand. En wel in de vorm van de Digital Radio Tour.

Tijdens de Digital Radio Tour zal Tivoli Audio de komende maanden verschillende locaties bezoeken om daar samen met lokale audio dealers voorlichting te geven over DAB+. Op de Digital Radio Tour locatie zal er de hele dag een expert van Tivoli Audio aanwezig zijn om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden, hen alles te vertellen over Digital Radio Plus en demonstraties van DAB+ radio’s te geven. In het onderstaande overzicht is het voorlopige programma van de Digital Radio Tour te vinden.

  • Zaterdag 9 mei in Rijswijk: De Vries Elektro
  • Woensdag 20 mei in Enschede: Hemmers Beeld & Geluid
  • Zondag 14 juni in Meppel: Electroworld Hagendoorn
  • Vrijdag 19 juni in Hoorn: Botman (o.v.)
  • Zaterdag 20 juni in Den Haag: Stadhouder Elektronica
  • Zaterdag 25 juli in Bergen op Zoom: Home Perfection (o.v.)
  • Zondag 6 september in Meerssen: Audiowinkel Helder
  • Zaterdag 26 september in Utrecht: Audiozaal
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.