Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio Music System Three+ audiosysteem nu te personaliseren

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2015, 17:03 CategorieLuidsprekers

Het onlangs geïntroduceerde Music System Three+ van Tivoli Audio is vanaf nu ook op elk type interieur aan te passen. Vanaf vandaag zijn er namelijk vier soorten optionele houten cabinets verkrijgbaar. Ideaal voor diegenen die het draagbare muzieksysteem willen personaliseren.

Tivoli Audio Music System Three+

Het Music System Three+ geeft gebruikers de keuze om hun eigen draagbare muziekcollectie  vanaf een smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen. Ook streamen van tracks via muziekdiensten als Spotify en Deezer is mogelijk. Ook kun je luisteren naar je favoriete DAB+ en FM-stations dankzij Tivoli Audio’s digitale radiotuner. Om die reden mag ook het Music System Three+ het Digitale Vinkje dragen.

Beschikbaarheid en adviesprijzen

Het Music System Three+ is beschikbaar in de kleuren White en Black, voor een consumentenadviesprijs van 349 euro. De cabinets zijn per direct verkrijgbaar in de kleuren Black Ash, Piano White, Cherry en Walnut voor een consumentenadviesprijs van 69 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.