Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld en Tidal gaan samenwerking aan voor streamen lossless audio

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2015, 16:45 CategorieStreamingdiensten

Raumfeld is een Duitse fabrikant van wireless speakers voor multi-room audiostreaming en wil nu samen met Tidal het streamen van ‘lossless audio’ naar de huiskamer brengen. De twee bedrijven gaan een samenwerking aan.

Nieuwe Raumfeld-klanten krijgen met de nieuwe samenwerking drie maanden gratis toegang tot Tidal’s grote muziekbibliotheek van hoge resolutie audio. De dienst biedt toegang tot meer dan 25 miljoen nummers in Losless geluidskwaliteit (FLAC/ALAC 44.1kHz / 16 bit – 1411 kbps). Ook vind je er meer dan 75.000 muziekvideo’s en tips van de redactie die uit ervaren muziekjournalisten en branche-experts bestaat. Een maandabonnement op de dienst bedraagt normaliter €19,99. Tidal is nu ook volledig in de Raumfeld-app geïntegreerd die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

Door de samenwerking kunnen gebruikers van Raumfeld genieten van audio zonder kwaliteitsverlies. Omdat Raumfelds apparatuur de audiobestanden in cd-kwaliteit zonder kwaliteitsverlies afspeelt, kunnen Raumfeld-gebruikers muziek ervaren zoals deze in de studio is opgenomen.

Naast Tidal kunnen klanten toegang krijgen tot miljoenen nummers via andere streamingdiensten zoals Spotify, Napster en Simfy, evenals internetradio via TuneIn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.