Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2015 soundbar-systemen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2015, 13:46 CategorieHome cinema sets

Panasonic heeft voor 2015 weer een compleet assortiment av-systemen, waaronder diverse soundbars. De Japanse fabrikant introduceert in Nederland de SC-ALL70T, SC-HTB885, SC-HTB690 en SC-HTB485. Alle vier de systemen zijn inmiddels uit voorraad te koop.

Bij een complete line-up lcd led tv’s horen natuurlijk ook audiosystemen. Panasonic richt zich dit jaar vooral op de minimalistische systemen, met één soundbar-speaker. Het topmodel voor dit jaar is de SC-ALL70T, een soundbar die je met het netwerk en verschillende SC-ALL2 speakers kunt koppelen om in meerdere ruimten muziek weer te geven.

Alle nieuwe soundbars gaan vergezeld van een draadloze, down-firing subwoofer. Doordat de driver naar de vloer is gericht, moet deze speaker betere bastonen produceren. De SC-HTB885 biedt vijf geïntegreerde luidsprekers en een Clear Dialogue-modus om een surroundsound te produceren. De drie luidsprekers in de SC-ALL70T soundbar worden vergezeld door een draadloze subwoofer. De SC-HTB485 is een minimalistisch systeem met twee luidsprekers en een draadloze subwoofer.

SC-HTB885EGK-Panasonic

De soundbars zijn uitgerust met Bluetooth (met NFC) waardoor eenvoudig verbinding gemaakt kan worden met mobiele apparaten om draadloos muziek weer te geven. Alle soundbars (behalve de SC-HTB485) geven ook een 4K-signaal door vanaf een set-top box, computer of Blu-ray Disc-speler dankzij een HDCP 2.2-verbinding. Hierdoor zijn er geen extra HDMI-kabels nodig.

Een compleet overzicht van alle soundbar-systemen, inclusief modelnummers en specificaties, vind je in de Panasonic 2015 soundbar line-up.

Meer informatie

Een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2015 naar Nederland brengt, waaronder tv’s en audiosystemen, vind je in het 2015 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.