Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oppo voegt Tidal muziekstreaming toe aan Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2015, 10:50 CategorieBlu-ray

Muziek kunnen streamen is tegenwoordig een functie die niet meer op av-apparatuur mag ontbreken, maar het is aan de fabrikanten zelf welke diensten ze hiervoor ondersteunen. Oppo heeft ervoor gekozen om Tidal, de mziekstreamingdienst voor audio in hogere kwaliteit, toe te voegen aan zijn Blu-ray spelers.

Oppo laat vandaag weten dat de muziekdienst Tidal aan de huidige line-up Bu-ray spelers toegevoegd wordt. Middels een firmware-update, die via de website van het bedrijf verspreid wordt, kun je de benodigde bestanden direct op je speler of een usb-stick downloaden. Zodra de speler van de nieuwste firmware voorzien is kun je toegang krijgen tot de complete catalogus van Tidal. Hiervoor moet wel de Oppo MediaControl-app voor je smartphone of tablet gebruikt worden.

Oppo geeft aan verheugd te zijn met de samenwerking en wil hiermee consumenten die op zoek zijn naar een betere audiokwaliteit eenvoudig toegang tot content geven. Tifal beschikt over een groot aanbod aan muziek in CD-kwaliteit of hoger, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spotify waar je muziek in MP3-kwaliteit kunt vinden. De firmware-update voor de Oppo Blu-ray spelers wordt ergens in de komende weken verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.