Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia Shield Pro-versie komt er toch aan

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 12:22 CategorieGaming

Een klantenservicemedewerker heeft op het forum van Nvidia laten weten dat de 500GB Pro-editie van Nvidia Shield er toch aan komt. De Nvidia Shield is een Android TV-console die onder meer games vanaf je pc en Google Play kan afspelen.

Nvidia Shield Pro: Android TV-console met 500GB aan ruimte

Daar waar we nog wel eens geregeld kunnen klagen over het feit dat zowel de PlayStation 4 als de Xbox One ons tekort doen met een harde schijf van 500GB, is het nieuwsbericht dat de Nvidia Shield Pro er eentje krijgt eentje waarvan we blij worden. Dat is bewust meten met twee maten: met deze Android TV-spelcomputer annex -mediaspeler ben je in staat om Android-spellen te installeren vanuit Google Play en die nemen meestal geen tien tot zeventig gigabyte in beslag. Ja, dan kijken we naar jou, Grand Theft Auto V. Een schepje minder mocht wel.

nvidia-shield-pro-doos

Er was even onzekerheid of deze variant van de Nvidia Shield wel op de markt zou verschijnen. Eerder kwam de Pro-editie al aan het licht, maar die werd toe afgedaan als een ontwikkelaarsversie. Later verscheen de console nog eens op Amazon, maar die pagina werd toe snel verwijderd. We schreven erover en dachten dat iemand simpelweg te vroeg op het knopje ‘publiceren’ had gedrukt. En dat lijkt nu juist te zijn: de 500GB Pro-editie van Nvidia Shield komt er toch echt aan, volgens een klantenservicemedewerker van het bedrijf.

Veel details zijn er niet bekend van de Pro-versie. Wat we weten is dat het apparaat een interne harde schijf krijgt van 500GB en verder lijkt het erop dat de specs hetzelfde blijven. Mogelijk is het zo dat de console geleverd wordt met een speciale standaard en afstandsbediening, maar dat is nog giswerk van onze kant, gebaseerd op de doos die we op de bovenstaande afbeelding kunnen zien. Het is nu wachten totdat Nvidia zelf de Nvidia Shield Pro met 500GB gaat aankondigen. Wanneer dat gaat gebeuren, is onbekend. Mogelijk tijdens de E3.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.