Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix toont eerste trailer van Sense8

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2015, 12:31 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de aankomende sci-fi-serie Sense8, van de Wachowskis. Het eerste seizoen van de serie moet 5 juni online staan en zal in totaal twaalf afleveringen bevatten.

Sci-fi-serie Sense8 komt eraan

Hoewel de laatste film van de Wachowskis wellicht toch tegenviel, kunnen we in elk geval al uitkijken naar het volgende project van de film- en seriemakers. En vandaag krijgen we de eerste trailer van de serie, genaamd Sense8. Dat is een mysterieuze Lost-achtige serie vol personages met een telepathisch vermogen die aan elkaar gekoppeld worden na een tragisch ongeluk. Darryl Hannah, Lost’s Naveen Andrews en Wachowski’s vaste prik Joe Pantoliano hebben allemaal en rol in de serie. De serie moet op 5 juni in première gaan.

Tenminste, dan gaan we ervan uit dat Netflix de wereldwijde releaseschema’s in tact houdt als het om zijn originele programmering gaat. Het derde seizoen van House of Cards kwam bijvoorbeeld wereldwijd tegelijkertijd uit op vrijdag 27 februari en ook de succesvolle superheldenserie DareDevil kwam in elk gebied gelijktijdig uit in april. Verder verschijnen nog de documentaire What Happened, Miss Simone (26 juni 2015) en Wet Hot American Summer: First Day of Camp (17 juli 2015).

Dan de series die nog geen releasedatum hebben: A.K.A. Jessica Jones (over een voormalige Marvel-superheldin die nu detective is), Between (over een wereld waarin iedereen die ouder dan 21 is, is overleden aan een vreemde ziekte en waarin ‘millennials’ er nu alleen voor staan), Grace and Frankie (een komedie over twee vrouwen die hun mannen kwijtraken; de mannen willen met elkaar trouwen)en F is for Family (een grappige animatieserie over ‘vroeger’). Ook de andere Marvel-series hebben nog geen releasedatum gekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.