Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

M-Go gaat films en series in 4K Ultra HD HDR aanbieden

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 13:45 CategorieStreamingdiensten

We weten al dat Netflix en Amazon dit jaar nog beginnen met streamen van 4K Ultra HD-content in HDR maar er zijn meer streamingdiensten die met de nieuwe standaard aan de slag gaan. Ook het in Nederland relatief onbekende M-Go komt dit jaar met een groot aanbod aan 4K-materiaal in HDR.

M-Go is een pay-per-view videodienst die onder meer op smart tv’s van Samsung te vinden is. De dienst is een samenwerking tussen Technicolor en Dreamworks. Recentelijk is de dienst gestart met het aanbieden van films en series in 4K-resolutie voor gebruikers van Samsung smart tv’s en later dit jaar wordt HDR (high dynamic range) aan de mix toegevoegd.

M-Go is onderdeel van de UHD Alliance en maakt daarom gebruikt van de HDR-standaard die door de bedrijven die aangesloten zijn bij dit samenwerkingsverband gebruikt wordt. M-Go geeft aan dat het aanbod van 4K HDR-content niet zal bestaan uit een klein aantal titels. Er wordt direct een groot aanbod beloofd.

De dienst is beschikbaar op smart tv’s van onder meer Samsung en LG, en op mediaspelers van Roku. Ook kan het aanbod aan films en series bekeken worden via een app voor iOS en Android.

Lees meer over wat high dynamic range is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.