Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HDMI-switchers en -splitters van Marmitek klaar voor Ultra HD

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2015, 12:19 CategorieAccessoires

Niet alleen fabrikanten van tv’s moeten met de tijd mee, ook fabrikanten van accessoires moeten de nieuwste trends volgen. Marmitek, één van de grotere fabrikanten van diverse av-accessoires, kondigt vandaag aan dat de HDMI-switchers en -splitters van het bedrijf helemaal klaar zijn voor de hoge 4K Ultra HD resolutie.

Per direct worden de HDMI-switchers en -splitters van Marmitek geïntroduceerd in een Ultra HD uitvoering. Marmitek biedt HDMI switchers in een range van 39,95 tot 129,95 euro die het mogelijk maken meerdere apparaten op één HDMI-ingang van bijvoorbeeld je tv aan te sluiten. Wil je het signaal van één HDMI-apparaat naar meerdere tv’s of projectoren sturen? Hiervoor heeft Marmitek HDMI splitters in het assortiment, beginnend bij 49,95 euro en eindigend bij 149,95 euro.

De nieuwe Ultra HD switchers en splitters van Marmitek zijn volgens de fabrikant geschikt voor gebruik met bestaande en toekomstige HDMI-apparaten en compatibel met hdmi-versie 1.4.  De switchers en splitters zijn ook geschikt voor gewone (niet ultra HD) HDMI-signalen. Je kunt ze dus ook gebruiken wanneer je nog geen UHD-apparatuur hebt.

Een overzicht van alle splitters en switchers vind je op de website van Marmitek.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.