Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert draagbare HEOS 1 en HEOS 1 Go Pack

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2015, 14:32 CategorieLuidsprekers

Een aantal maanden terug hebben we het HEOS multiroom-systeem van Denon uitgebreid getest en vandaag brengt het bedrijf nieuwe leden van de familie op de markt. Denon introduceert de HEOS 1 en 1 Go Pack, draagbare multiroom-speakers die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kunnen worden.

Denon HEOS 1 en Go Pack

Het eerste product dat in deze lijn voor binnen- en buitengebruik wordt aangeboden is de draagbare HEOS 1 draadloze speaker. De Go Pack breidt de bruikbaarheid en functies van deze speaker verder uit en is speciaal bedoeld voor diegenen die hun muziek overal mee naartoe willen nemen.

Denon-HEOS-1-1

De Denon HEOS 1 is de kleinste en meest betaalbare variant in de serie, waarin desondanks alle audio-eigenschappen van de grotere speakers uit de serie zijn verwerkt. Gebruikers kunnen een stereobeeld creëren, zonder echo, door twee HEOS 1-speakers met audiophile-level synchronisatie te combineren tot stereopaar. Met de gratis installatie-app heb je binnen enkele minuten zowel binnen als buiten geluid. En met de Go Pac wordt HEOS 1 een volledig draadloze speaker waarmee je ook buiten kunt genieten van muziek. 

Denon-HEOS-Go-Pack

De bijgeleverde HEOS 1 Go Pack is een accessoirepakket bestaande uit een oplaadbare batterij, een rubberen afdichting voor de verschillende ingangen (Splashguard) en een Bluetooth-USB-adapter. De HEOS 1 levert bij gebruik van de oplaadbare batterij van de Go Pack tot zes uur muziek. De speaker is vochtbestendig, maar in combinatie met de Splashguard wordt hij IPX4-bestendig en is hij bij buitenactiviteiten in de regen of in de buurt van een zwembad extra beschermd. Gebruikers kunnen met de Bluetooth-USB-adapter van Go Pack altijd en overal rechtstreeks Bluetooth-audio naar een HEOS 1-speaker streamen. Als er wifi beschikbaar is, kan de Bluetoothaudio bovendien met andere HEOS-apparaten gedeeld worden.

Prijzen en beschikbaarheid

De Denon HEOS 1 heeft een consumentenadviesprijs van 249 euro en de Go Pack heeft een consumentenadviesprijs van 99 euro. Beide producten zullen naar verwachting vanaf midden juni beschikbaar zijn in Nederland. Pre-orders voor 30 juni ontvangen 50% korting op de Go Pack. 


€ 499,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 529,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.