Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BoJack Horseman keert in juli terug voor een tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op25 mei 2015, 11:22 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft laten weten dat we in juli het nieuwe seizoen van Bojack Horseman mogen verwachten op de videostreamingdienst. BoJack Horseman is half man / half paard en een ster uit een televisieserie uit de jaren negentig, die omgaat met het moderne leven.

Netflix brengt BoJack Horseman terug voor seizoen 2

BoJack Horseman keert deze zomer terug naar Netflix, voor een tweede seizoen. En ook dit seizoen mag twaalf nieuwe afleveringen verwelkomen. Zoals altijd zullen al die afleveringen in één keer online staan en wel vanaf 17 juli 2015. BoJack Horseman is een animatiekomedieserie die niet voor iedereen is weggelegd, vanwege z’n vreemde humor. Die is vooral gortdroog, maar past altijd wel binnen de context van het overkoepelende verhaal. De stemacteur van BoJack Horseman is niemand minder dan Will Arnett, droogkloot nummer één.

Dat de serie niet voor iedereen bedoeld is, blijkt ook wel uit de waardering die BoJack Horseman op de populaire website Metacritic heeft behaald: 59 van de honderd punten. Dat is op basis van dertien recensies. Op de andere populaire site Rotten Tomatoes krijgt de serie slechts 53 punten toegewezen, op basis van vijftien recensies. Misschien dat er net de verkeerde mensen naar de afleveringen hebben gekeken of dat het gewoon echt heel slecht is: dat laten we even in het midden. Op een brakke zondagmiddag is dit topvermaak.

Vorig jaar keerde Bojack Horseman terug naar de televisie dankzij Netflix. Op 22 augustus 2014 was daar opeens het eerste seizoen van het antropomorfische wezen dat in de moderne wereld moet zien te overleven op basis van alcohol, drugs en (domme) vrienden. Naast Will Arnett, doen ook Alison Brie (die we voornamelijk kennen door Community, over onderwaardeerde series gesproken) en Aaron Paul, die we natuurlijk het beste kennen dankzij zijn rol als Jesse, uit de fantastische serie Breaking Bad (die tevens op Netflix te zien is).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.