Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo en UPC gaan samen, Horizon TV voor Ziggo-klanten

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 10:06 CategorieDigitale tv

Het heeft even geduurd maar vanaf vandaag is UPC niet meer in Nederland. Alle UPC-klanten krijgen vanaf nu te maken met Ziggo aangezien het bedrijf overgenomen is door Liberty Global, het moederbedrijf van UPC. Alle Ziggo-klanten krijgen hiermee toegang tot Horizon TV en er worden nieuwe abonnementen geïntroduceerd.

Voor Ziggo-klanten is de belangrijkste vernieuwing dat ze toegang hebben tot de Horizon TV mediabox. Voorheen was deze  alleen verkrijgbaar bij UPC. Door Horizon TV op te nemen in het productaanbod kunnen alle klanten van Ziggo nu thuis interactieve televisie kijken via de Horizon mediabox. Daarmee is het vanaf vandaag ook mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van Replay TV. Met deze dienst van Ziggo kunnen tv-programma’s tot 7 dagen terug worden bekeken, ook als het programma nog niet is afgelopen. Daarnaast hebben alle klanten van Ziggo voortaan de mogelijkheid om via de Horizon Go app tv te kijken via hun smartphone, tablet of laptop. Tot slot hebben onze klanten keuze uit meer dan duizend films en series via MyPrime. Horizon TV is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Horizon TV is vanaf nu beschikbaar bij de nieuwe ‘Connect & Play’ pakketten, waarbij Connect staat voor internet en telefonie en Play voor alles wat met televisie te maken heeft. Daarbij is Horizon TV beschikbaar bij de ‘Play Complete’- en ‘Play Max’-televisieabonnementen. Huidige Ziggo-klanten kunnen gebruik maken van de nieuwe dienst door over te stappen naar één van deze pakketten of abonnementen, maar kunnen ook hun huidige abonnement, tegen de huidige voorwaarden, behouden. In het huidige consumenten productportfolio biedt Ziggo snelheden aan van 40 Mbit/s tot 200 Mbit/s, voor de zakelijke markt tot 500 Mbit/s.

Horizon TV is ook beschikbaar voor onze zakelijke klanten. De nieuwe zakelijke producten zijn grotendeels gelijk aan de producten voor consumenten en zijn onder te verdelen in twee categorieën: ‘Connect ZZP’ en ‘Connect MKB’. ‘Connect ZZP’ is speciaal voor de ZZP’er die thuis of op een klein kantoor werkt. ‘Connect MKB’ is geschikt voor een onderneming met meerdere medewerkers. Het grootste verschil met de consumentenproducten zit in de internet snelheid: de snelheden zijn verhoogd, waarbij een snelheid tot 500 Mbit/s aan het zakelijke portfolio is toegevoegd. Daarnaast is de zakelijke helpdesk 24/7 bereikbaar en kan een monteur met spoed op locatie aanwezig zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.