Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Live ondervindt problemen op alle Xbox-platformen

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2015, 17:49 CategorieGaming

Momenteel heeft Xbox Live last van een aantal problemen op Xbox One, Xbox 360 en andere Xbox-platformen. Zo kan Netflix kuren vertonen. Ook zijn er problemen met het synchroniseren van je account en het tonen van de status van je vrienden.

Problemen met Xbox Live

Niets is irritanter dan een online service die niet werk; wat dat betreft staan we aan het begin van een online wereld waarin zo’n beetje alles afhangt van een goede internetverbinding. Soms gaat er thuis wat mis, soms bij het bedrijf in kwestie of soms zijn er wel heel vervelende mensen actief die een boodschap willen meegeven’. Wat ook het probleem is: het is vervelend. Op de Support-pagina van Xbox.com staat momenteel te lezen, zagen we toen we online probeerden te gaan met onze Xbox One, wat er nu precies aan de hand is.

Zo zijn er problemen met apps met betrekking tot video en muziek. Als het goed is werkt het gros van die apps nog wel, zoals Xbox Video of Xbox Music, maar programma’s als YouTube en Netflix kunnen kuren vertonen. Bovendien kan Xbox Live in het algemeen problemen geven met basisdiensten waar we inmiddels aan gewend zijn, zoals het synchroniseren of opnieuw downloaden van je gamertag (je Xbox-profiel) en de status bekijken van je vrienden in je vriendenlijst (die momenteel niet geladen wordt om één of andere reden).

Microsoft heeft inmiddels aangegeven op de hoogte te zijn van de problemen (vandaar de update op de Support-pagina) en geeft aan er alles aan te doen dit zo snel mogelijk op te lossen. Zelf kun je er helaas niets aan doen en ben je echt afhankelijk van wanneer Microsoft het probleem heeft opgelost. Dus had je vanavond nou net zin om verder te gaan met de gratis te spelen mmo Neverwinter? Dan heb je helaas pech. En mocht Netflix op je tv willen bekijken, dan hopen we dat je nog andere opties hebt, zoals een Chromecast of andere spelcomputer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.