Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

WOOX lanceert draadloze en waterdichte Philips BT6000 speaker

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2015, 11:57 CategorieLuidsprekers

WOOX Innovations voegt de nieuwe Philips BT6000 aan de line-up draadloze luidsprekers toe. Deze speaker is draagbaar, spatwaterdicht en kan draadloos muziek streamen.

De Philips BT6000 is voorzien van twee driver-sets en passieve radiatoren aan weerszijden van de ovalen speaker voor een 360° geluidsbeleving. De Digital Sound Processing moet zorgen voor realistische, ruisvrije muziek. Door de Bluetooth-functionaliteit van de Philips BT6000 kun je overal draadloos muziek luisteren. Dankzij NFC is een koppeling met een smartphone of tablet snel gelegd.

De 12W oplaadbare batterij gaat volgens de fabrikant minstens acht uur mee. Daarnaast zorgt de ingebouwde microfoon ervoor dat je overal en altijd telefoontjes aan kunt nemen. De muziek die je luistert wordt gepauzeerd en je kunt via de speaker je telefoongesprek voeren. De Philips BT6000 Digital Sound Processing-technologie optimaliseert de prestaties.

Philips-BT6000-1

De speaker kun je aan je riem, tas of fiets hangen, en omdat er geen knoppen uitsteken loop je ook niet het risico dat ze afbreken of beschadigd raken. De BT6000 kan opgeladen worden door hem aan te sluiten op een beschikbare USB-poort. Daarnaast kun je hem aan iedere muziekspeler verbinden via de audio-in-verbinding. De speaker is beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit en in een limited edition camouflage-versie.

De BT6000 kost 99,99 euro. Vanaf mei kunnen kopers van de BT6000 gratis een eigen gepersonaliseerde sleeve maken die om de speaker past.



 • Delen:

Reacties

 1. Joost
  07 juni, 2015 om 21:20

  Dag
  Wie weet verschillen, overeenkomsten met Philips BT6000 Zwart en bose-soundlink-mini-bluetooth-luidspreker. De Philips kost 99 eur en de Bose 199 EUR.
  Groet en bedankt voor de reactie
  Joost

  • Erik
   24 juli, 2015 om 12:31

   Overeenkomsten: Beide draadloze Bluetooth speakers met prima geluid. De Bose iets meer bass, volgens enkele critici zelfs iets teveel (ongebalanceerd). De Denon Envaya Mini is wat dat betreft een betere koop met een prachtig gebalanceerd geluid.

   De Philips BT6000 zit er ergens tussenin en biedt vooral erg veel waar voor zijn geld. In tegenstelling tot de Bose zijn zowel de Philips als de Denon waterresist en oplaadbaar middels standaard mini usb aansluiting, wel zo handig. Ook beide voorzien van NFC voor eenvoudige koppeling met je smartphone of tablet.

   Ik kan je de Philips dan ook van harte aanbevelen wanneer je onder de 100 euro wilt blijven. Heb je 30 euro meer te besteden, ga dan voor de Denon Envaya Mini. De Bose is gewoon te duur en kwetsbaarder.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.