Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel geeft 15 procent korting op alles met Koningsdag-actie

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2015, 15:07 CategorieActies

Teufel, audiofabrikant uit Berlijn, heeft deze week weer een interessante nieuwe actie in het leven geroepen. Het bedrijf verkoopt alleen via de eigen website en kan daardoor soms stunten met prijzen. Speciaal voor Koningsdag komt Teufel met een actie waarbij je 15 procent korting krijgt.

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website van Teufel producten te bestellen met een korting van 15 procent. Deze actie is speciaal voor Koningsdag en loopt tot en met 30 april. De korting is geldig op alle producten van Teufel, waaronder luidsprekers, koptelefoons, soundbar home cinema-systemen, draadloze speakers en Blu-ray home cinema-systemen. Ook producten die in de aanbieding zijn kunnen met extra korting gekocht worden.

Om van de korting gebruik te maken moet je de kortingscode ‘KONINGSDAG-2015’ invoeren bij het afrekenen. Vervolgens wordt korting automatisch verrekend met de totaalprijs. Neem een kijkje op de website van Teufel voor een overzicht van alle producten of neem een kijkje in ons Teufel-archief voor de nieuwste productlanceringen en reviews.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.