Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Speel Nintendo 64- en Nintendo DS-spellen op je Wii U

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2015, 9:11 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het nu mogelijk is om Nintendo 64- en Nintendo DS-spellen te spelen op je Wii U, met digitale games. Deze spellen koop je in de Nintendo eShop op Wii U, dus je hebt de originele games niet nodig.

Digitale N64- en NDS-spellen op Wii U spelen

Nintendo heeft bekendgemaakt dat er Nintendo 64- en Nintendo DS-spellen naar Wii U komen. De spellen zijn te downloaden via de Virtual Console. Om te beginnen zijn dat de Nintendo DS- spellen Mario Kart DS en WarioWare Touched! en de Nintendo 64-spellen Super Mario 64 en Donkey Kong 64. Tijdens het spelen van de Nintendo DS-games biedt de combinatie van de tv en GamePad diverse opties om op twee schermen te spelen, terwijl alle Nintendo 64-spellen die het Rumble Pak ondersteunden ook de Wii U GamePad laten trillen.

Als speciale aanbieding krijgen spelers die drie van deze games aanschaffen vóór 16 april de vierde game gratis op dezelfde Wii U. In de toekomst worden meer spellen toegevoegd, zoals het Nintendo 64-spel Paper Mario en het Nintendo DS-spel Yoshi’s Island DS. Daarnaast wil Nintendo het groeiende aantal Wii-spellen op Wii U uitbreiden met hoog beoordeelde games als Pandora’s Tower en Sin and Punishment: Successor of the Skies, respectievelijk op 16 april en 30 april. In de eerste week na de release krijgen spelers 25% korting op deze spellen.

Daarnaast heeft Nintendo nog nieuws bekendgemaakt over een aantal nieuwe games die naar het platform komen. Zo komt Mario Maker in september, Splatoon 29 mei en Yoshi’s Woolly World 26 juni uit en kunnen Mario Kart 8-bezitters rekenen op extra gratis content in de vorm van een 200cc-modus. Daarnaast verschijnt de betaalde extra content een paar weken eerder voor die game. Ook komt er een nieuwe lading amiibo aan, voor spellen als Super Smash Bros for Wii U en verschijnen er binnenkort speciale amiibo-speelkaarten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.