Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony 2015 soundbars en TV Base Speaker te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2015, 14:22 CategorieLuidsprekers

Afgelopen maand presenteerde Sony een compleet nieuwe line-up soundbar-systemen en een nieuwe TV Base Speaker. Alle nieuwe modellen liggen inmiddels in de Nederlandse winkels, net als de lcd led tv’s van de Japanse fabrikant.

De nieuwe soundbar-systemen en TV Base Speaker zijn voorzien van een design dat, volgens Sony, perfect bij de nieuwe tv’s van het bedrijf past. Daarnaast komen de audiosystemen met One-Touch Wireless Streaming. Daardoor kun je ook bijvoorbeeld je smartphone of tablet koppelen aan de speakers en draadloos muziek streamen.

Het topmodel voor dit jaar is de HT-CT780 Sound Bar. De speaker is in staat een 2.1-kanaalsgeluid te produceren en heeft een uitgangsvermogen van maximaal 330 watt. Sony raadt aan dat je deze soundbar het beste bij een televisie van minimaal 46 inch of groter kunt gebruiken. De bar is voorzien van tweeters, voor de hoge tonen. Ook wordt er een draadloze subwoofer meegeleverd, zijn er drie hdmi-ingangen aanwezig en is er ondersteuning voor high-res audiobestanden.

Sony-HT-XT100 TV Base Speaker

De HT-XT100 is een TV Base Speaker, wat inhoudt dat de tv op de speaker geplaatst kan worden. Dit model heeft 2.1-kanaalsgeluid met een vermogen van 80 Watt. Dankzij NFC en Bluetooth kun je draadloos muziek luisteren en via de usb-poort kan een usb-drive aangesloten worden.

Een overzicht van alle audiosystemen, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de Sony 2015 soundbar line-up. Alle andere home cinema-producten die Sony dit jaar in Nederland verkoopt vind je in het 2015 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.