Sony 2015 lcd led tv’s met Android te koop in Nederland

29 april 2015 1 Minuut 1 Reacties
Sony-KD-65X9305C

Ze zijn alweer even geleden aangekondigd maar sinds deze week zijn de meeste nieuwe lcd led tv's van Sony te koop in Nederland.

Diverse winkels zijn begonnen met de verkoop van de 4K Ultra HD- en full hd-modellen die draaien op Android TV-software.

Sony 2015 lcd led tv’s

Sony zet dit jaar een kleiner aantal tv’s in de markt maar voert wel flink wat vernieuwingen door. De belangrijkste vernieuwing is Android TV, het platform van Google dat door steeds meer fabrikanten als smart tv-platform gebruikt wordt. Met Android TV krijg je onder meer toegang tot een groot aanbod aan apps, diverse interactieve functies en natuurlijk de mogelijkheid content van je smartphone of tablet naar je tv te streamen.

De Bravia tv line-up voor 2015 staat in het teken van een nieuw design, nieuwe Android TV-software voor het smart tv-platform, interactieve mogelijkheden, hoge resolutie audio en de 4K Ultra HD-resolutie. De topmodellen voor dit jaar zijn voorzien van de nieuwe X1-processor, ontwikkeld voor de optimale weergave van 4K-materiaal en het upscalen van lage resolutie content naar de hoge 4K-resolutie.

Sinds deze week liggen nagenoeg alle nieuwe modellen van Sony in de Nederlandse winkels. Het absolute topmodel is de 75-inch KD-75X9405C die voor een prijs van maar liefst 9.000 euro verkocht wordt. Een overzicht van alle modellen, inclusief modelnummers, specificaties en prijzen vind je in de Sony 2015 lcd led tv line-up.

Reacties (1)