Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Razer Forge TV te bestellen via Razer-website

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2015, 9:41 CategorieGaming

De Android-spelcomputer en -mediaspeler Razer Forge TV is nu te bestellen via de website van de fabrikant. De verzending vindt eind april plaats wanneer je alleen de settopbox bestelt; de bundel, inclusief controller, wordt een week later verstuurd.

Razer Forge TV: Android TV-spelcomputer en -mediaspeler

De Razer Forge TV is één van de weinige stand-alone Android TV-apparaten van dit moment, sinds de software is aangekondigd. Je kunt het apparaat al een tijdje pre-orderen vanaf Amazon, maar het is nu ook mogelijk de Forge TV direct via de website van Razer te bestellen. Wanneer je alleen de settopbox wil hebben, en dus niet de controller, dan wordt-ie eind april verstuurd. Wil je hem wel met controller hebben, dan moet je nog een weekje langer wachten. De kosten: waarschijnlijk honderd euro zonder en honderdvijftig euro met controller.

We zeggen bewust even ‘waarschijnlijk’. Hoewel we wel op de website aan kunnen geven dat we het apparaat willen kopen, komen we op de pagina erna, en nadat we de Nederlandse taal hebben aangeklikt, niet veel verder. De pagina laadt niet in z’n geheel, dus we weten momenteel ook nog niet zeker of we hem daadwerkelijk kunnen bestellen. Het feit dát we ‘Nederland’ aan kunnen klikken en er geen bericht verschijnt dat de Razer Forge TV nog niet in ons land beschikbaar is, stemt ons in elk geval hoopvol; mogelijk is dit een tijdelijk probleem.

Het is al sinds de zomer van 2014 bekend dat Razor met een Android TV-spelcomputer aan komt zetten en vandaag is het apparaat dan tentoongesteld. De Razer Forge TV heeft onder de motorkap een Snapdragon 805-processor, Adreno 420 gpu, 2GB aan werkgeheugen, een HDMI 1.4-uitgang, beschikt over wifi en bluetooth en usb 3.0. Het interne geheugen blijft steken op 16GB. In principe werkt de Razor Forge TV het zelfde als de Nexus Player van Google, maar het heeft één unique selling point dat de Nexus Player niet heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.