Prijsverlaging voor Xbox One nu ook in Nederland

27 april 2015 1 Minuut 3 Reacties
xbox-one

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Xbox One-spelcomputer tijdelijk in prijs verlaagd is met een bedrag van vijftig euro. De actieperiode duurt tot en met 3 mei: was je dus van plan er deze week eentje te kopen, wees er dan snel bij.

Xbox One 50 euro goedkoper

Microsoft heeft laten weten dat we deze week de Xbox One voor vijftig euro minder kunnen aanschaffen. De spelcomputer kost tot en met vrijdag 3 mei 349 euro. Dan heb je het pakket zonder de Kinect-camera, dat normaliter 399 euro kost. Bij die console krijg je een controller en de benodigde kabels, maar de games moet er nog zelf bij aanschaffen. Mocht je ook direct Xbox Live Gold aanschaffen, waarmee je toegang krijgt tot het online Live-platform van Microsoft, dan ligt er een sloot aan gratis games op je te wachten.

Iedere maand krijgt de Xbox Live Gold-eigenaar namelijk één Xbox One-game gratis, plus toegang tot exclusieve aanbiedingen die spellen aanzienlijk goedkoper maken. Ook kon je promotionele games als de racegame Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious gratis downloaden (actieperiode is helaas afgelopen), evenals free-to-play-spellen als Project Spark, waarin je je eigen game bouwt en avontuur schept, en Dungeons & Dragons: Neverwinter, een mmo waar je met je vrienden op pad gaat om de wereld te redden van z’n ondergang.

Er zijn ook een aantal bundel beschikbaar die zijn afgeprijsd. Zo kun je nu de Xbox One alvast vooruitbestellen met The Witcher 3 (waarvan we nu al kunnen zeggen dat élke rpg-liefhebber deze game moet gaan spelen) voor 399 euro en kun vind je voor 379 euro de bundel met The Halo Master Chief Collection. Ook is er nog een Call of Duty: Advanced Warfare-bundel verkrijgbaar voor 479 euro (inclusief harde schijf van 1TB), evenals een bundel waar je de exclusieve game Sunset Overdrive. Check voor meer info de website van Xbox One.

Overigens kun je via de onderstaande winkels de Xbox One voor een nog lager bedrag vinden.

Reacties (3)