Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsverlaging voor Xbox One nu ook in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2015, 9:07 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Xbox One-spelcomputer tijdelijk in prijs verlaagd is met een bedrag van vijftig euro. De actieperiode duurt tot en met 3 mei: was je dus van plan er deze week eentje te kopen, wees er dan snel bij.

Xbox One 50 euro goedkoper

Microsoft heeft laten weten dat we deze week de Xbox One voor vijftig euro minder kunnen aanschaffen. De spelcomputer kost tot en met vrijdag 3 mei 349 euro. Dan heb je het pakket zonder de Kinect-camera, dat normaliter 399 euro kost. Bij die console krijg je een controller en de benodigde kabels, maar de games moet er nog zelf bij aanschaffen. Mocht je ook direct Xbox Live Gold aanschaffen, waarmee je toegang krijgt tot het online Live-platform van Microsoft, dan ligt er een sloot aan gratis games op je te wachten.

Iedere maand krijgt de Xbox Live Gold-eigenaar namelijk één Xbox One-game gratis, plus toegang tot exclusieve aanbiedingen die spellen aanzienlijk goedkoper maken. Ook kon je promotionele games als de racegame Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious gratis downloaden (actieperiode is helaas afgelopen), evenals free-to-play-spellen als Project Spark, waarin je je eigen game bouwt en avontuur schept, en Dungeons & Dragons: Neverwinter, een mmo waar je met je vrienden op pad gaat om de wereld te redden van z’n ondergang.

Er zijn ook een aantal bundel beschikbaar die zijn afgeprijsd. Zo kun je nu de Xbox One alvast vooruitbestellen met The Witcher 3 (waarvan we nu al kunnen zeggen dat élke rpg-liefhebber deze game moet gaan spelen) voor 399 euro en kun vind je voor 379 euro de bundel met The Halo Master Chief Collection. Ook is er nog een Call of Duty: Advanced Warfare-bundel verkrijgbaar voor 479 euro (inclusief harde schijf van 1TB), evenals een bundel waar je de exclusieve game Sunset Overdrive. Check voor meer info de website van Xbox One.

Overigens kun je via de onderstaande winkels de Xbox One voor een nog lager bedrag vinden. • Delen:

Reacties

 1. glorys6
  27 april, 2015 om 11:55

  ik heb ps3 en xb360 en die gaan nog HEEL LANG MEE….lol dat is een ding wat zeker is ja ik weet het iedereen in Nederland is millionair behalve ik….pfffff

 2. glorys6
  27 april, 2015 om 11:57

  en ja ik heb een baan dus bij deze maar geen cent te makken dat is ook heel erg zeker lol

 3. glorys6
  27 april, 2015 om 11:59

  en voor 50 euro bij de Aldi heb ik twee weken te eten dus do the math…..of zoiets over en uit koop ziek nederland

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.