Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pathé Thuis verhuurt films in Mega Movie Maand voor 49 cent

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2015, 12:38 CategorieStreamingdiensten

Pathé Thuis is inmiddels een bekende film streamingdienst in Nederland en blijft maar groeien in het aantal gebruikers. Dit paasweekend verwacht de dienst de 700.000ste gebruiker en is daarmee het grootste on-demand platform van Nederlandse bodem. Om dat te vieren staat april in het teken van de ‘Mega Movie Maand’. Deze maand zijn ruim 100 films vanaf 49 cent te huur.

Sinds de opkomst van video on-demand richt Pathé Thuis zich exclusief op het aanbieden van nieuwe films uit de bioscoop thuis. De 700.000ste gebruiker ontvangt een Thuisbioscoop pakket inclusief beamer. Maar, ook voor andere gebruikers wordt uitgepakt. Tijdens de Mega Movie Maand kunnen films al Maze Runner, Dawn of the Planet of the Apes, A Million Ways to Die in the West, Fast & Furious 6, Hoe Tem je een Draak 2 en Despicable Me 2 voor 49 cent bekeken worden.

Pathé Thuis is voor iedereen via internet beschikbaar en kan gebruikt worden op PC/laptop, tablet, smart tv’s van onder meer. Samsung,  LG, Sony en Philips of spelcomputers van Microsoft en Sony. Via alle platformen kunnen films besteld worden voor een vast bedrag. In tegenstelling tot onder meer Netflix betaal je dus niet per maand maar per film.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.