Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix zou Full House terug willen brengen

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2015, 10:26 CategorieStreamingdiensten

Netflix zou samen met Warner Bros. voornemens zijn de komedieserie Full House voor één seizoen terug willen brengen naar de streamingdienst. Het zou dan gaan om een spin-off-serie, met de naam Fuller House.

Fuller House naar Netflix?

Warner Bros. zou op dit moment begonnen zijn met de ontwikkeling van de terugkeer van de komedieserie Full House. Niet bij de zender CBS, waar de serie jaren geleden op werd uitgezonden, maar bij de videostreamingdienst Netflix. Warner Bros. zou dit al vorig jaar van plan zijn geweest en zou nu, op moment van schrijven, bijna de deal rond hebben met Netflix. Echter, zowel Warner Bros. als Netflix willen niet reageren op dit gerucht, dus tot we de officiële aankondiging voorbij zien komen, nemen we dit nieuws met een korreltje zout.

Het gerucht laat het echter niet bij het nieuws dat er een Full House revival aan komt. De originele executive producer, Robert L. Boyett, en de bedenker van de serie, Jeff Franklin, zouden al de leiding op zich hebben genomen. Enkele voormalige sterren van de show, zoals Candace Cameron Bure (D.J.) en Andrea Barber (Kimmy) zouden al hebben getekend. Lead trio Bob Saget (Danny), John Stamos (Jesse) en Dave Coulier (Joey), zouden ook terugkeren, maar dan in de vorm van terugkerende gastrollen – dus niet in de hoofdrol.

De Full House-cast heeft het nooit onder stoelen of banken gestopt terug te willen keren naar de populaire serie. De afgelopen paar maanden hebben we de cast in verschillende vormen in verschillende Amerikaanse televisieprogramma’s terug zien keren, maar er werd nooit echt over iets definitiefs gesproken. Dit zou overigens niet de enige serie zijn die onder het stof vandaan gehaald wordt – eerder werd al bekend dat Fox zes afleveringen van The X-Files heeft besteld. Oh, de naam van de Full House revival zou ook al bekend zijn: Fuller House. Juist.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.